El Salvador

Vizualizare anunțuri

Realigro.ro este primul motor imobiliar internaţional de căutare în care puteţi căuta anunţuri cu case de vânzare din El Salvador

Proprietate de vânzare în El Salvador

El Salvador este o țară mică din America Centrală, renumită pentru plajele sale din Oceanul Pacific, zone potrivite pentru navigare și vedere la munte. El Salvador se învecinează cu Guatemala și Honduras la nord, cu Honduras la est și este scăldat de Oceanul Pacific la sud și vest. La sud-est este separat de Nicaragua din Golful Fonseca. Este statul cel mai puțin extins, dar și cel mai dens populat din regiune. Capitala San Salvador, înconjurată de vulcani spectaculoși, oferă numeroase muzee și Teatrul Național.

Vrem sa analizam piata imobiliara daca sunteti interesati sa cumparati o proprietate de vanzare in El Salvador.

Anul acesta, construcția ar putea să înregistreze cifre pozitive pentru al treilea an consecutiv și să crească până la 3%, determinată de construcția a peste 130 de proiecte de investiții private cele mai importante.

În prezent, o parte importantă a cererii efective pentru acest sector este concentrată în departamente și soluții de locuințe. Districtele din Escalón, San Benito și Lomas de San Francisco se concentrează pe mai multe proiecte, în special condominii.

Este planificată construcția a numeroase lucrări în sectorul imobiliar. Acest număr include zona metropolitană San Salvador, Santa Ana și San Miguel. Dar, desigur, majoritatea absolută a acestora este concentrată în capitală.

Dacă sunteți în căutarea unei proprietăți de vânzare în El Salvador, este important să știți că piața imobiliară rezidențială din capitala Costa Rica se extinde pentru a satisface cererea de locuințe de clasă mijlocie, cu turnuri de apartamente în zone destul de centrale.

În prezent, 45% dintre cei care caută o proprietate de vânzare în El Salvador, pentru un loc de trai preferă să facă acest lucru în locuințe verticale și majoritatea au San José ca prima opțiune.

În ceea ce privește vârsta celor care doresc să cumpere o locuință, majoritatea se concentrează între 24 și 35 de ani.

Dacă intenționați să cumpărați o proprietate de vânzare în El Salvador, trebuie să luați în considerare avantajele și dezavantajele.

A trăi în El Salvador ar putea fi nebun pentru mulți și poate că este; totuși, această țară poate oferi și multe lucruri pozitive.

Primul avantaj de a rămâne aici și de a cumpăra o proprietate de vânzare în El Salvador este în mod evident costul de trai destul de scăzut, chiar dacă depinde totul de zona în care vă aflați. Transportul public costă doar o cifră ridicolă. În ceea ce privește prețurile la alimente sunt accesibile pentru toate bugetele.

Un alt lucru bun despre El Salvador este poporul său. În afară de a fi foarte amabili, ei sunt, de asemenea, foarte deschisi și se vor lupta cu bucuria lor de viață.

Plajele din El Salvador au un farmec deosebit care provoacă o senzație în toți vizitatorii, motiv pentru care este una dintre destinațiile din America Centrală preferată de turiști. Printre cele mai bune plaje se numără: El Cuco, La Barra de Santiago și La Costa del Sol.

Dezavantajele de a trăi în El Salvador și apoi de a cumpăra o proprietate de vânzare în El Salvador sunt

sănătate care nu este unul dintre punctele forte ale acestei țări. Sistemul de sănătate publică lasă mult de dorit. Sistemul de învățământ public este, de asemenea, de o calitate foarte scăzută.

El Salvador este unul dintre locurile cele mai nesigure de pe planetă.

25% din populația de aici suferă de sărăcie cronică. El Salvador este o țară subdezvoltată și de-industrializată, cu o datorie externă foarte mare față de statul american

  •  
    Mutarea în El Salvador. Expatriați și locuiți în El Salvador

      Continuând călătoria noastră prin America Latină, atenția noastră sa concentrat pe un teren cu adevărat unic și adesea, din diferite motive, considerat puțin de potențialii investitori imobiliari. Un stat mic, învecinat cu Guatemala și Honduras, scăldat de apele minunate ale Pacificului, reprez ...

Hartă, evoluție prețuri și statistici

Legate de Imobiliare

Cod. 19389

DE VÂNZARE Casă rustică, El Salvador, San Salvador, Suchitoto, pje Cielito Lindo #7

1,275,251.35RON
DE VÂNZARE
Casă rustică

1180 m²
mare față 28mt vedere la lac, 4 locuri de parcare in interiorul, 1,5 băi, coridoare largi, gradina mare, potrivite pentru restaurant sau acasă, zonă l...
Cod. 17488

DE VÂNZARE Casă rustică, El Salvador, San Salvador, San Salvador, Lomas de Altamira

3,188,128.38RON
DE VÂNZARE
Casă rustică

1 m²
Pagina de frumos Lomas de Altamira, domeniu extrem de exclusivist / locuinţă privată numai. 4 camere. C / terasă şi baie + studiu, baie clienţilor com...
Cod. 11553

DE VÂNZARE Casă rustică, El Salvador, San Salvador, San Miguel, 31 COLONIA QUINTA

212,541.89RON
DE VÂNZARE
Casă rustică

50000 m²
CASA DE3 RECAMERAS,1BANO,1 SALA,1 ANTE SALA,1 GARAJE.
UNAVAILABLE
Cod. 7994

DE VÂNZARE Casă rustică, El Salvador, San Salvador, San Vicente, Av. Crescencio Miranda, Bo. San Francisco

382,575.41RON
DE VÂNZARE
Casă rustică

192 m²
Casa de vanzare, dispune de 4 dormitoare, 2 bai, living, zona de servicii pentru masina de spalat, curte.
UNAVAILABLE
Cod. 6039

DE VÂNZARE 3 camere, El Salvador, San Salvador, San Salvador, Pasaje A, entre 79 y 83 Avenida Sur (Entrada por Calle Cuscatlán) a 300 metros de Iglesia Corazón de María.

647,402.60RON
DE VÂNZARE
3 camere

149 m²
HOUSE AVENTURA oraş din inima Colonia Escalon. Pasajul de metri A, între 79 şi 83 (intrarea pe Avenue de Sud Calle Cuscatlan) la 300 din Inima Mariei ...
UNAVAILABLE
Cod. 5913

DE VÂNZARE Casă rustică, El Salvador, San Salvador, Residencial Santa Anita, Final 15 Av. Sur Senda 2 casa 46

191,287.70RON
DE VÂNZARE
Casă rustică

95 m²
Casa 2 etaje, 3 dormitoare, 2 living, 2 bai, un garaj, bucatarie, sufragerie. Casa final pasaj. Terasă, spalatorie, haine linie, masina de spalat masi...
UNAVAILABLE
Hartă, evoluție prețuri și statistici
 
 
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB